Nemzeti Adó- és Vámhivatal Nemzeti Adó- és Vámhivatal - Online Számla Teszt Portál Nemzeti Adó- és Vámhivatal Nemzeti Adó- és Vámhivatal
Nemzeti Adó- és Vámhivatal 2017.

Tisztelt Látogató!

Üdvözöljük a NAV Online Számla Fejlesztői Teszt Portálján!

Az Online Számla tekintetében elkészült fejlesztői XML állományok tesztelését a NAV Külső Online Bejelentő és Adatszolgáltatási Keretrendszerében (Továbbiakban: KOBAK) lehet elvégezni, manuális feltöltéssel.

A KOBAK rendszer a https://kobak.nav.gov.hu; publikus webcímen érhető el, azonban annak használatához regisztráció és biztonsági okok miatt a böngészőbe telepített tanúsítvány szükséges.

Fontos tudni, hogy a számla adatok gép-gép kapcsolattal történő teszt, illetve éles beküldéséhez a KOBAK nem biztosít interfészt.

A regisztrációhoz kattintson a Kobak regisztráció menüpontra a bal oldalon található menüben, ahol a szükséges adatokat meg kell adni.

Ez az űrlap a kért adatokkal az Online Számla Helpdeskhez fog továbbítódni, ahol az adatait rögzítik a KOBAK rendszerben!

A KOBAK rendszer használatához és regisztrációjához szükséges információkat a https://onlineszamla.nav.gov.hu címen lehet elérni 2017.07.03-tól.

Ezen a weboldalon kerülnek közzétételre az aktuális technikai információk, illetve az online számlához kapcsolódó aktuális XSD sémaállomány.

Az online számla állományok teszteléséhez kapcsolódó technikai kérdéseket szintén az Online Számla Helpdesk e-mail címére lehet elküldeni amely az alábbi:

online_szamla@nav.gov.hu

Itt az érintettek segítséget kaphatnak a fejlesztés során jelentkező műszaki-technikai problémák megoldásához.

Figyelem!

A regisztráció során az e-mail címét pontosan adja meg különben nem fogja megkapni a regisztrációhoz szükséges adatokat!

A regisztrációról nem kap rögtön e-mail értesítést.

Figyelem!